Известие

Collapse
No announcement yet.

Пребоядисване $

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пребоядисване $

колко горе долу ще ми искат за пребоядисване на врата
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Еее ама пък въпрос... Пиши поне за кой град става дума. Може и 50лв, може и 300, зависи от майстора, от боята и т.н.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

за София област ,бах го 300 леа няма ли да се задави тоз майстор

Comment

Братле, тук в Мездра един познат бояджия ми взима 50 лв на детайл с негови м-ли. И пак тук наблизо, пълно пребоядисване на колата на един приятел му излезе 2500 лв.... Така че е много относително. Аз мисля че цена от 100-150 лв е приемлива. Ама по-важно е какво мисли майстора.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

те толкова 150 лв най-много бих дал,то е една драскотина бах го може само нея да се боядише има един познат тука ще го питам колко шми вземе

Comment

боя

да, 150 лева е и в София.. Звучи много, но реално има подготовка и там 3 слоя нанасят примерно....и се работи в камери, така че е скъпо. Примерно моята боя перла 1 литър е към 180 лева и нямам идея за колко стига....да не говорим после лакове, полиране и т.н. Аз неслучайно пуснах тема за драскотините - и как да ги оправяме
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Оф, много е гадно тука в София, всички искат да скубят, а аз почти всеки ден откривам нова драскотина по вратата - тея хора въобще не им пука като си отварят вратите с взлом и ми правят бели, а лошото е, че тая алфа няма лайсни и всяка отворена врата остава за спомен
              Alfa 145 1.6 TS 16V '99
              Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Първоначално публикувано от blabla
                Оф, много е гадно тука в София, всички искат да скубят, а аз почти всеки ден откривам нова драскотина по вратата - тея хора въобще не им пука като си отварят вратите с взлом и ми правят бели, а лошото е, че тая алфа няма лайсни и всяка отворена врата остава за спомен
                Те и моите врати са като лунен пейзаж. Има разнообразни цветове по тях.. Но по темата. На Цариградско Шосе, на светофара на Горубляне в посока центъра, точно преди отбивката за Praktiker и преди циганските къщи де има един бояджия, от който съм доволен, защото боядисвахме цял Kadett при него. Доколкото знам последно взимаше по 100 лв. на детайл. Може там да питаш.
                145 1.9 JTD '99

Comment

а това със боята от него ли?
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
                    а това със боята от него ли?
                    Не мога да кажа със сигурност, все пак зависи от боята, защото има по-скъпи и по-евтини. Може да е било с боята, а вече да е по-скъпо. При него боядисвахме цяла кола - Opel Kadett комби. Боята е марка Glasurit, само тя излезе около 500 лева. За цялата кола дадохме общо 1000 лв., но не просто я боядисахме. Трябваше на доста места да се кърпи, т.е. човека имаше доста подготвителна работа. Иначе труда е супер много, това да разглобиш детайлите, да облепиш сума ти неща, да боядисаш и да сглобиш после си е страшно много работа. Като цяло съм доволен от резултата. Та цената на детайл също зависи и от боята, може и космически цени да достигне, но за труда ще ти вземе едни и същи пари. Да кажа само че тази процедура я правихме миналата есен. Може и да взема повече пари сега. Затова трябва да се провери.
                    145 1.9 JTD '99

Comment

ако е над 150 лв отиди п моргите и си потърси врата в същия свят

Comment

ссс

В Филиповци има 1 мом4ета (не са мангали) при тях ходят само БМВ-та и Мерцедеси и не взимат скъпо а работят много ка4ественно...100лева на панел...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

100 лв е добре
                          Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

50 лева ми взеха

Comment

Първоначално публикувано от CHIKI
                              50 лева ми взеха
                              Колега пиши къде, че инак звучи като хвалене.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X